Panoramaresort

Montego Bay, Jamajka: plážová dovolenka a reggae

block
Obrázok odjthetzel

Montego Bay je jedným z najpopulárnejších letovísk na Jamajke a nepochybne ponúka skvelé možnosti na plážovú dovolenku. Svojimi biele piesočnatými plážami a krištáľovo čistým morem láka každoročne tisíce turistov z celého sveta.

Okrem relaxácie na pláži môžu návštevníci objavovať aj bohatú hudobnú kultúru Jamajky. Montego Bay je domovom reggae hudby, ktorá vznikla na Jamajke v 60. rokoch a rýchlo sa stala populárnou po celom svete. Turisti tu majú možnosť navštíviť reggae bary a klubov, kde si môžu vypočuť miestnych hudobníkov a tancovať do ranných hodín.

Montego Bay je tiež ideálnym miestom pre dobrodruhov, ktorí sa chcú zúčastniť rôznych vodných športov ako je potápanie, šnorchlovanie, jachtovanie či rybárčenie. Okrem toho si môžu vychutnať aj výlety po okolí, navštíviť historické pamiatky alebo sa zúčastniť miestnych festivalov a plážových párty.

Montego Bay je skrátka miestom, kde sa stretáva krása karibských pláží s vibráciami reggae hudby, čo robí z neho jedinečné a nezabudnuteľné miesto pre každého návštevníka.

Sponsored by: JA Lake View Hotel reviews